آنگلا مرکل اقدام مسکو در اخراج دیپلماتهای اروپایی را محکوم کرد
به گزارش بازیکده، به گزارش خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک، در پی اخراج سه دیپلمات اروپایی از خاک روسیه، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان با محکوم کردن این اقدام مسکو آن را تصمیمی غیرقابل توجیه و عقب نشینی از اصل حاکمیت قانون خواند.

با ما سفر کنید و با قیمت تور اروپا از قاره سبز دیدن کنید و با دریافت خدمات ویزای شینگن از گردش به دور اروپا لذت ببرید.
مرکل در ادامه اضافه نمود که در واکنش به اخراج این دیپلمات ها، احتمال وضع تحریم ها علیه افراد منتفی نیست.
گفتنی است که وزارت خارجه روسیه روز آدینه با تأیید گزارش های پیشین خاطرنشان کرد که این کشور سه دیپلمات از کشورهای آلمان، لهستان و سوئد را به دلیل شرکت در راهپیمایی های غیرقانونی در حمایت از آلکسی ناوالنی منتقد روس به عنوان عنصر نامطلوب شناسایی و در نتیجه، از خاک روسیه اخراج نموده است.
این وزارتخانه در ادامه خاطرنشان کرد که دولت روسیه انتظار دارد در آینده هیأت های نمایندگی پادشاهی سوئد، جمهوری لهستان و جمهوری فدرال آلمان و کارکنان سفارتخانه این کشورها در مسکو به طور دقیق هنجارهای حقوق بین الملل را رعایت نمایند.
منبع: خبرگزاری مهر