به کارگیری مشروط بازنشسته ها در هیئت های ورزشی

به گزارش بازیکده، حضور افراد بازنشسته در هیئت های ورزشی با یک شرط مسئله ای ندارد.

به کارگیری مشروط بازنشسته ها در هیئت های ورزشی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرنگاران، وزارت ورزش و جوانان جوانان با ارسال نامه ای به ادارت کل ورزش و جوانان استان های مختلف اعلام کرد که حضور افراد بازنشسته یا بازخرید شده به عنوان رئیس یا عضو هیئت رئیسه در هیئت های ورزشی، مشکل قانونی دارد.

در این میان راهکاری برای حل این مسئله نیز در نظر گرفته شده که همان ارائه یک تعهدنامه محضری است. در واقع افراد بازنشسته یا بازخرید شده اگر خواهان ریاست در هیئت های ورزشی هستند، باید یک نامه محضری را ارائه کنند که در آن، عدم استفاده از بودجه عمومی کشور یا دریافت کمک های دولتی یا منابع عمومی رسماً اعلام شده باشد.

دلیل این تصمیم، این موضوع بوده که برخی افراد بازنشسته یا بازخرید شده ضمن قبول مسئولیت در هیئت ها، پول یا حقوق نیز دریافت می کردند که این موضوع به لحاظ قانونی مشکل داشت.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 15 بهمن 1400 بروزرسانی: 15 بهمن 1400 گردآورنده: game-kade.ir شناسه مطلب: 1892

به "به کارگیری مشروط بازنشسته ها در هیئت های ورزشی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "به کارگیری مشروط بازنشسته ها در هیئت های ورزشی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید