فهرست پیشنهادی افسانه شعبان نژاد
به گزارش بازیکده، به گزارش خبرنگاران ، نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که اردیبهشت ماه هرسال میزبان علاقه مندان به کتاب بود، سال جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار نشد و بسیاری از دست اندرکاران این حوزه اعم از ناشران، نویسندگان، مترجمان و علاقه مندان را چشم براه گذاشت تااینکه بالاخره تصمیم به برگزاری آن به صورت مجازی در بهمن ماه سال جاری گرفته شد. براین اساس نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول بهمن ماه در وب سایت tehranbookfair.ir شروع به کار کرد و تا ششم بهمن ماه ادامه دارد.
اما نکته حائز اهمیت، دست آوردهای ما از این نمایشگاه و انتخاب درست کتاب هایی است که می توانیم تهیه کنیم. به همین دلیل در پرونده پیشنهاد نویسندگان کودک و نوجوان برای نمایشگاه کتاب تهران به سراغ اهالی این حوزه رفتیم و از آنها خواستیم تا فهرست کتاب های پیشنهادی خود را به مخاطبان ایبنا ارائه دهند.
افسانه شعبان نژاد، شاعر و نویسنده نام آشنای حوزه کودک و نوجوان، فهرست پیشنهادی خود را اعلام نمود و گفت: از بین کتاب های زیادی که می شود برای خرید در نمایشگاه مجازی کتاب تهران به مخاطبان نوجوان پیشنهاد داد، می توانم به موارد زیر اشاره کنم:
-رمان خردسال نینانه نوشته لاله جعفری که از سوی انتشارات لوپه تو منتشر شده است. نینانه بچه ای است که حواس پنجگانه اش دقیقی دارد مخصوصا حس شنوای. درواقع بچه با خواندن این رمان یاد می گیرد چگونه روی ذهنش تمرکز داشته باشد و بر حواس پنجگانه اش تکیه کند.
-مجموعه چهارجلدی اتل متل اثر مصطفی رحماندوست که از سوی انتشارات لوپه تو منتشر شده است. رحماندوست در این مجموعه ساده ترین موضوعات زندگی اجتماعی مانند همراهی کردن، همسفر شدن، ازدواج کردن، همبازی شدن، مهربانی و هم دردی و هم زبانی را با زبانی شاعرانه و استفاده از کلمات ساده و بچگانه به تصویر می کشد.
عنوان های این مجموعه چهارجلدی عبارتند از: اتل متل کبوتری، اتل متل یه زنبوره، اتل متل یه بچه مار و اتل متل یه بزغاله.
-کتاب عید اومده عروسکا سروده خاتون حسنی که همراه با تصویرگری مرضیه قوام زاده از سوی انتشارات به نشر منتشر شده و در بردارنده اشعاری در وصف عید نوروز ویژه بچه ها است.
-مجموعه 9 جلدی کی بود، کی بود اثر افسانه شعبان نژاد که با تصویرگری سمانه قاسمی از سوی انتشارات لوپه تو برای بچه ها و خردسالان منتشر شده است. کی بود، کی بود؟ الاغی بود، کی بود، کی بود؟ خرگوشی بود، کی بود، کی بود؟ خروسی بود، کی بود، کی بود؟ روباهی بود، کی بود، کی بود؟ زنبوری بود، کی بود، کی بود؟ کلاغی بود، کی بود، کی بود؟ گربه ای بود، کی بود، کی بود؟ هشت پایی بود و کی بود، کی بود؟ گوزنی بود عناوین این مجموعه 9 جلدی هستند.
-کتاب آواز زیر باران اثر احمدرضا احمدی که از سوی انتشارات لوپه تو منتشر شده است. احمدی در این کتاب به موضوع صلح می پردازد و با زبانی ساده، توضیح حال انسان ها را به تصویر می کشد؛ انسان هایی که با اینکه در کنار هم اند اما از هم بی خبرند و همواره با هم در حال جنگ اند و این جنگ همه قشنگی های زندگی شان را از آنها گرفته است.
-کتاب زنبوره، کجا؟ کجا؟ نوشته زهره پریرخ که از سوی نشر توت منتشر شده است. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و بچگانه و با استفاده از طراحی جالب و متحرک تصاویر، کودک را با زنبور کوچکی همراه می نماید که به دنبال پیدا کردن جایی برای قایم شدن است، برای همین از حیوانات مختلف یاری می خواهد اما همه آن ها می ترسند و هیچ کدام حاضر نمی شوند زنبور را قایم نمایند؛ تا اینکه یک دفعه اتفاقی می افتد که همه آن ها به جز زنبور کوچک مجبور می شوند فرار نمایند و خودشان را جایی قایم نمایند.
-مجموعه 9 جلدی رفتم به باغ اثر افسانه شعبان نژاد که از سوی انتشارات لوپه تو منتشر شده است. در هر جلد به موضوع خاصی پرداخته شده است. مثلا در رفتم به باغ انار از ماری سخن به میان آمده که گرسنه است و به دنبال خوردن گنجشک هاست اما کلاغ مانع از این کار می شود.
-کتاب قاصدک در باد اثر احمدرضا احمدی که از سوی انتشارات لوپه تو منتشر شده است. احمدی در این کتاب تنهایی موجودات و آدم ها را به تصویر می کشد؛ تنهایی قاصدک، تنهایی قایق ران، تنهایی سیب های روی شاخه، تنهایی کبوتران بی آب و دانه، تنهایی عروسی که دامادش را گم نموده و پسرکی که سراغ مادرش می شود.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران