بامبو، از کاربردهای تزیینی تا خوراکی

به گزارش بازیکده، برای نرم کردن و تقویت پوست، بعلاوه پیشگیری از بروز چروک، کارخانجات فراوری لوازم آرایشی به استفاده از عصاره گیاه بامبو رو آورده اندجالب است بدانید این گیاه زیبا که این روزها تقریبا در تمامی خانه ها نمونه ای از آن دیده می گردد، گیاه پر کاربردی است که در هر مورد که فکرش را کنید، استفاده می گردد. در آسیا از آن پل های مقاوم می سازند. از آن مبل و میز تهیه می گردد. در آشپزخانه مصارف زیادی دارد و حتی کارخانجات فراوری وسایل آرایشی بهداشتی از آن استفاده می نمایند.

بامبو، از کاربردهای تزیینی تا خوراکی

بامبو، از کاربردهای تزیینی تا خوراکی

برای نرم کردن و تقویت پوست، بعلاوه پیشگیری از بروز چروک، کارخانجات فراوری لوازم آرایشی به استفاده از عصاره گیاه بامبو رو آورده اند

جالب است بدانید این گیاه زیبا که این روزها تقریبا در تمامی خانه ها نمونه ای از آن دیده می گردد، گیاه پر کاربردی است که در هر مورد که فکرش را کنید، استفاده می گردد. در آسیا از آن پل های مقاوم می سازند. از آن مبل و میز تهیه می گردد. در آشپزخانه مصارف زیادی دارد و حتی کارخانجات فراوری وسایل آرایشی بهداشتی از آن استفاده می نمایند.

بامبو در وسایل آرایش

بامبو دقیقا مثل پوست انسان حالت نرمی و مقاوم بودن را دارد و همین ویژگی ها توجه متخصصان پوست و مو و زیبایی را به این گیاه جالب جلب نموده است. ساقه این گیاه نوعی ماده ترشح می نماید که اصطلاحا به آن اشک بامبو می گویند. این شیره غنی از سیلیس یا اکسید سیلسیوم بوده که نقشی اساسی در سلامت و نگهداری از بافت پوستی بازی می نماید. با افزایش سن مقدار سیلسیوم بدن کاهش یافته و پوست به تدریج شل و خشک شده و چروک ها نمایان می شوند. پیری پوست نتیجه مستقیم کاهش سیلسیوم بدن است. برای مقابله با پیری پوست متخصصان توصیه می نمایند به طور مداوم پوست را مرطوب کنید. اخیرا محققان پیروز به فراوری کرم ها، ژل های دوش و شیرپاک کن هایی از اشک بامبو شده اند که نه تنها پوست را مرطوب می نماید بلکه سیلیس کافی به آن می رساند. جالب است بدانید که از بامبو در ساخت کرم های لایه بردار هم استفاده می گردد. فیبر بامبو در عین سخت بودن، تهاجمی نیست و می تواند در کنار برداشتن سلول های مرده به صورت، رنگی درخشان ببخشد.

خواص دارویی بامبو

بامبو غنی از سیلیس و مواد معدنی است که برای درمان روماتیسم بسیار خوب است. تحقیقات اخیر پژوهشگران دانشگاه واشنگتن استیت روی 8 زن سالم نشان داده است انتخاب رژیمی با پایه جوانه بامبو می تواند سبب کاهش کلسترول بد خون گردد. نکته دیگر اینکه بامبو جزو گیاهانی است که به طور سنتی در طب هندی و چینی استفاده می شده است. در سال 2003، وزیر بهداشت چین اعلام نمود برگ های بامبو منبع آنتی اکسیدان طبیعی بوده و می توان پس از آنالیز آن را تبدیل به مکمل غذایی کرد.

فواید و مضرات در کشاورزی

گفته می گردد بامبو خواص آنتی باکتریایی دارد به طوری که در بعضی فرهنگ ها برای از بین بردن سموم خاک مورد استفاده قرار گرفته است. متاسفانه بامبو تنها خوبی ندارد. رشد سریع آن (بعضی از انواع در 24 ساعت یک قد رشد می نمایند) در یک محیط می تواند سبب خفه شدن گیاهان دیگر گردد. ضمناً این گیاه محل زندگی بعضی حشرات مثل مالاریا و بعضی ویروس ها مثل ویروس دنگو است. پس اگر در محل زندگی خود بامبو پرورش می دهید، بهتر است مراقب باشید.

منبع:www.salamat.com

منبع: راسخون
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: game-kade.ir شناسه مطلب: 1745

به "بامبو، از کاربردهای تزیینی تا خوراکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بامبو، از کاربردهای تزیینی تا خوراکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید