طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون؛ ترشی محبوب جنوب کشور!
به گزارش بازیکده، ترشی انبه یکی از ترشی های تند و محبوب جنوب کشور است، ترشی انبه از آن دسته ترشی هایی است که کاملا طرفدارهای خاص خودش را دارد. انبه با توجه به طعم شیرین و خاصی که دارد هر کسی آن را نمی پسند. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی طعم تندی دارد و به صورت های مختلف مانند، لیته و غیره… آن را درست می کنند. اگر در پی ترشی با طعم تند و خاص هستید ترشی انبه پیشنهاد مناسبی برای شما است که در این مقاله ما به شما یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین ترشی انبه را آموزش می دهیم.
با ما در خبرنگاران بلاگ همراه باشید با آموزش این ترشی محبوب و خاص !
انبه | 10 عدد |
سرکه سفید | یک لیتر |
سیر | 3 حبه |
تمرهندی | نصف بسته |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل تند تازه | به مقدار لازم |
سیاه دانه | سه قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشی انبه مرحله به مرحله
با طرز تهیه ترشی انبه همراه ما باشید.
مرحله اول : آماده کردن تمر هندی و انبه
در یک ظرف مناسب نصف بسته تمرهندی را همراه یک لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا تمرهندی شما باز شود و سپس در یک ظرف مناسب دیگر 10 عدد انبه و 3 حبه سیر را پوست کنده و به صورت نگینی درشت خرد می کنیم.
مرحله دوم: جدا سازی هسته تمرهندی
تمر هندی آب شده در مرحله اول را در یک آبکش مناسب می ریزیم و زیر آبکش یک ظرف قرار می دهیم و با استفاده از پشت قاشق آنها را کمی فشار می دهیم تا کاملا هسته های تمرهندی جدا شود و سپس سس تمرهندی آماده شده را به ظرف انبه و سیر اضافه می کنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی قارچ
مرحله سوم: یک دست کردن مواد ترشی
سپس به ظرف انبه و سیر به مقدار لازم نمک، فلفل، روغن زیتون و 3 قاشق غذاخوری سیاهدانه اضافه و به خوبی همه مواد را مخلوط و یکدست می کنیم، مواد ترشی انبه ما آماده است.
مرحله آخر
در یک ظرف شیشه ای درب دار مناسب مواد آماده شده را می ریزیم و به آن سرکه اضافه کرده و درب آن را محکم ببندید و در محیط خشک و سرد اجازه دهید به مدت 2 هفته استراحت کند، ترشی انبه خوشمزه ما آماده است امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.
نکات تهیه ترشی انبه:
- سایز برش انبه ها کامله سلیقه ای است و با توجه به ذائقه خود آنها را خرد و آماده کنید.
- انبه ها را بعد از شستشو حتما خشک کرده و سپس پوست آن را جدا کنید.
- تمرهندی را با یک لیوان آب و یا یک لیوان سرکه می توانید رقیق کنید.
- برای داشتن طعمی مجذوب کننده می توانید به مرحله سوم سه قاشق سس کچاپ هم اضافه کنید که اینکار کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
- برای داشتن ترشی با طعم تند از فلفل تند قرمز زیاد و فلفل سیاه استفاده کنید.
- 10 قاشق روغن زیتون برای این مقدار ترشی کافی است، مقدار ادویه ترشی کاملا بستگی به مقدار مواد شما دارد.
- ظرف شیشه ای آماده شده برای ترشی را حتما خشک کرده و سپس مواد را اضافه کنید.
- ترشی را میتوانید به مدت 2 هفته برای آماده شدن آن را در یخچال و یا در دمای خنک محیط نگهداری کنید.
امیدوارم ازطرز تهیه ترشی انبه خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.
منبع: اُکالا