مجوزهای جذب هیئت علمی مبتنی بر سند آمایش آموزش عالی باشد
به گزارش بازیکده، در جلسه 239 هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی به ریاست دکتر محمدعلی کی نژاد که در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید شد که مجوزهای جذب هیئت علمی باید مبتنی بر سند آمایش آموزش عالی باشد.
به گزارش خبرنگاران، در ابتدای این جلسه و پیش از دستور دکتر کی نژاد با اشاره به نامه اخیر مدیر کل دفتر بازرسی و رسیدگی به شکایات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیرامون مشخص رابط برای رسیدگی به شکایات مربوط به دانشگاه ها گفت: از این فرایند استقبال نموده علاقه مندیم براساس موارد قانونی برای شکایات مربوط به دانشگاه ها ساختار مناسبی لحاظ گردد.
وی در ادامه اضافه نمود: با توجه به مسافرت رئیس محترم قوه قضائیه به تبریز، رئیس دادگستری استان آذربایجان شرقی برای رسیدگی به پفراینده های دانشگاه ها و مراکز علمی شعب ویژه تأسیس و ابلاغ شد که می تواند به عنوان یک الگو برای سایر استان ها مورد استفاده قرار گیرد.
لازم به ذکر است در این جلسه دکتر صدری معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور به تعداد 2000 مجوز استخدامی صادر شده برای جذب اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش اطلاع داد و اعلام نمود: ابلاغ صدور 6000 مجوز استخدامی اعضای هیئت علمی مربوط به وزارت علوم انشاءالله به زودی به اطلاع عموم خواهد رسید که بخشی از آن مربوط به استخدام های قبل است.
وی تأکید کرد: دانشگاه های کشور مجوز جذب اعضای هیئت علمی را از هیئت مرکزی جذب قبل از اقدام به فراخوان جذب حتماً کسب نمایند.
دکتر کی نژاد با اشاره به مصوبه آمایش آموزش عالی تأکید کرد: کلیه مجوزها و ردیفهای استخدامی جدید برای اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و مراکز آموزشی باید هماهنگ و مبتنی بر سند آمایش آموزش عالی باشد که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و در این زمینه ضروری است انطباق را دانشگاه ها گزارش دهند.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی دکتر جواد محمدی، دبیر هیأت عالی جذب نیز با توجه به دستور اول گزارش نتیجه جلسه معاونین پارلمانی وزراتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی در دبیرخانه شورا در مورد ورود دیوان عدالت اداری در موضوعات مربوط به آموزش عالی و آنالیز ارتباط و انطباق آن با مصوبه 630 شورای عالی انقلاب فرهنگی به جلسه ارائه کرد.
همچنین رئیس هیأت عالی جذب گفت در یک آنالیز جامع باید آن دسته از درخواست متقاضیان جذب هیئت علمی که با حکم دیوان عدالت اداری مورد آنالیز قرار گرفته و تأییدیه هیئت مرکزی جذب دارند با آن دسته از درخواست هایی که با حکم دیوان عدالت اداری آمده اما تائیدیه هیئت مرکزی جذب ندارند تفکیک شوند.
وی اضافه نمود: همچنین از جذب مواردی که فاقد صلاحیت های قانونی مندرج در مصوبات مربوط به هیئت عالی جذب هستند، طبق ماده 115ممانعت به عمل آید و بر اساس ماده 763 به هیأت عالی تجدید نظر برای تصمیم نهایی ارجاع گردد.
در ادامه جلسه مقرر شد مشابه سال های قبل با توجه به عدم تخصیص اعتبار متمرکز در سال 1398، مشابه سال های قبل طی مکاتبه با سازمان برنامه بودجه و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، برای تخصیص ردیف بودجه جذب متمرکز اعضای هیئت علمی دانشگاه ها در بودجه سال 99 هماهنگی های لازم صورت گیرد.
در سرانجام جلسه احکام مربوط به هیئت های اجرایی جذب و کارگروه های آنالیز صلاحیت عمومی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دانشگاه تحقیقات و آموزش کشاورزی، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه صنعتی قم، دانشگاه خلیج فارس، دانشگاه تبریز، پژوهشگاه استاندارد، دانشگاه شهید بهشتی، مؤسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش، دانشگاه جهرم، دانشگاه مازندران، دانشگاه مراغه، دانشگاه سیستان و بلوچستان و همچنین دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دانشگاه علوم پزشکی سمنان، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، دانشگاه علوم پزشکی بجنورد، دانشگاه های علوم پزشکی مازندران، دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تأیید شدند.
همچنین مقرر شد فرم های شخصیتی اعضای هیئت علمی مورد بازنگری قرار گیرد و نتیجه نهایی برای جلسات آینده به هیأت عالی جذب ارائه گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا