خوراکی های مفید برای فشار خون
به گزارش بازیکده، خبرنگاران : فشار خون از بیماری های خطرناک و شایع است.
مصرف مرکبات در افراد مبتلا به فشار خون بسیار مفید است.
به گزارش خبرنگاران، از هر سه آمریکایی یک نفر به فشار خون بالا مبتلاست. فشار خون بالا احتمال بیماری قلبی، سکته و بیماری کلیه را افزایش می دهد. تغییر رژیم غذایی و عادات زندگی می تواند فشار خون را کاهش داده و خطرات مرتبط با آن را از بین ببرد. تغییر رژیم غذایی تا حد زیادی فشار خون را کاهش می دهد. تحقیقات نشان داده بعضی غذاها به صورت فوری یا در دراز مدت فشار خون را کاهش می دهند. در این گزارش غدا های کاهش دهنده فشار خون را معرفی کردیم.
مرکبات
مرکبات مانند گریپ فروت، پرتقال و لیمو تا حد زیادی فشار خون را کاهش می دهد، این مرکبات مملو از ویتامین و مواد معدنی هستند و می توانند به سلامت قلب و کاهش خطرات مرتبط مانند فشار خون بالا یاری نمایند. باتوجه به تحقیقات نشان داده شده آب پرتقال و گریپ فروت به کاهش فشار خون یاری می نماید اما گریپ فروت و آب آن می تواند در روش های معمولی کاهش فشارخون اختلال ایجاد کند که باید برای استفاده از آن حتما با پزشک مشورت گردد.
چغندر و برگ چغندر
چغندر و برگ آن هم تا حد بسیار زیادی به سلامت و کاهش فشارخون یاری می نماید. این مرکب مملو از نیترات است و به باز شدن رگ ها و کاهش فشار خون نیز یاری می نماید. باتوجه به تحقیقات نشان داده شده استفاده از چغندر و محصولات آن در رژیم غذایی به کاهش فشار خون یاری می نماید.
سیر
سیر یک غذای طبیعی، ضد باکتری و ضد قارچ بوده که برترین ماده فعال آن آلیسین علت اصلی تاثیرات سیر بر سلامتی است. سیر به فراوری دی اکسید نیترات در بدن یاری و باعث آرام شدن عضلات و باز شدن رگ ها می گردد. این تغییرات می تواند فشارخون را کاهش دهد. عصاره سیر هر دو فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را در افراد مبتلا به فشار خون کاهش می دهد.
تخم کدو
تخم کدو شاید کوچک باشد اما عصاره ای از مواد مغذی است. مواد غذایی برای کنترل فشار خون وجود دارد از جمله منیزیم، پتاسیم، آرژنین، آمینو اسیدی که برای فراوری دی اکسید نیترات برای آرام شدن عضلات رگ ها و تنظیم فشارخون لازم است. روغن تخم کدو نیز داروی طبیعی عالی برای فشار خون بالا است.
موز
موز مملو از پتاسیم است که نقش اصلی در مدیریت فشار خون بالا دارد. یک موز میانه حدود 422 میلی گرم پتاسیم دارد پتاسیم تاثیرات سدیم را کاهش داده و تنش در دیواره های رگ را از بین می برد. دیگر غذاهای غنی از پتاسیم عبارتند از آواکادو، قارچ، سیب زمینی شیرین و لوبیا است.
هویج
یک محصول شیرین و بسیار مغذی که در سبد غذایی بسیار افراد حضور دارد. هویج نیز مملو از ترکیبات فنیل مانند کوژنیک و اسید آفیک است که به آرامش رگ ها و کاهش التهاب و در نتیجه کمتر شدن فشار خون یاری می نمایند. هرچند هویج را به هر دو شکل خام و پخته می توان استفاده کرد اما هویج خام برای کنترل فشار خون بهتر است.
بروکلی
براکلی تاثیرات و مزایای زیادی در سلامت از جمله سیستم گردش خون دارد. اضافه کردن براکلی به رژیم غذایی می تواند به کنترل فشارخون تان یاری کند. این گیاه که مملو از آنتی اکسیدان ها است با بهبود عملکرد سیستم عروق و افزایش دی اکسید نیترات بدن به کاهش فشار خون یاری می نمایند.
گیاهان دارویی و ادویه
بعضی گیاهان دارویی و ادویه جات موادی دارند که به آرامش رگ ها و کاهش فشار خون یاری می نماید. دانه کرفس، گشنیز، زعفران، ریشه لیمو، زیره سیاه، دارچین، هل، ریحان شیرین و سرکه بخشی از گیاهان دارویی ادویه جات با تاثیرات کاهش خون هستند که از تحقیقات حیوانی و انسانی به دست آمده است.
گوجه
گوجه و محصولات آن در مواد مغذی مثل پتاسیم و دانه های کارتنوئد مانند لیکوپین غنی هستند. ثابت شده لیکوپین تاثیر مهمی در سلامت قلب دارد و خوردن غذاهای غنی از این ماده به کاهش خطرات قلبی مانند فشار خون بالا یاری می نماید. آنالیز ها نشان می دهد خوردن گوجه می تواند به تنظیم فشار خون و کاهش خطر بیماری قلبی و مرگ ناشی از آن یاری کند.
منبع: رکنا