هزاری؛ غذای محلی خوشمزه بندرعباس

به گزارش بازیکده، هزاری یکی از لذیذ ترین غذا های محلی بندرعباس است که با ماهی و برنج تهیه می گردد.

هزاری؛ غذای محلی خوشمزه بندرعباس

مواد لازم برای هزاری

ماهی : 700 گرم

برنج : 350 گرم

گرد لیمو : 1 قاشق مرباخوری

فلفل دلمه ای قرمز : 1 قاشق مرباخوری

پیاز : 2 عدد

طرز تهیه هزاری

ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید سپس ماهی را هم پاک کنید و قبل از شستن در نمک و زرد چوبه بخوابانید و بعد از نیم ساعت آن را خوب بشویید.سپس آنها را به صورت فیله ای و ریز خرد کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ گردد.

بعد پیاز ها را داخل روغن تفت دهید. بعد از سرخ شدن پیاز ها ، فلفل دلمه ای خرد شده را هم به آن اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید سپس ماهی ها را داخل آن بریزید و تفت دهید

بعد از کمی سرخ شدن ماهی ، گرد لیمو ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت مراقب باشید که گوشت ماهی ها باز نگردد.

آب برنج خیس خورده را بیرون بریزید و برنج را در آب در حال جوش بریزید تا نیمه پخت گردد. سپس آن را آبکش کنید.

مقداری روغن ته قابلمه ای مناسب بریزید و با هر ته دیگی که دوست دارید کف قابلمه را بپوشانید.بعد چند کف گیر برنج را داخل قابلمه بریزید و روی برنج مواد ماهی سرخ شده را و به همین ترتیب این لایه ها را ادامه دهید تا مواد تمام شوند.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بعد از بالا آمدن بخار برنج ، حرارت را کم کنید تا برنج کاملا دم بکشد.بعد داخل ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

نکات تکمیلی در خصوص هزاری

هزاری جزو غذای محلی - سایر میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .

هزاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع: گردشبان
انتشار: 30 اسفند 1399 بروزرسانی: 30 اسفند 1399 گردآورنده: game-kade.ir شناسه مطلب: 1440

به "هزاری؛ غذای محلی خوشمزه بندرعباس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هزاری؛ غذای محلی خوشمزه بندرعباس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید