طرز تهیه ته چین کته

به گزارش بازیکده، برنج کته تنها به خاطر سادگی پخت و سرعت تهیه آن محبوب نیست. این برنج به دلیل آن که در آب خود برنج می پزد نسبت به برنج آبکش خواص و ویتامین هایش را بهتر حفظ می نماید. ما قصد داریم طرز تهیه ته چین کته را به شما آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه ته چین کته

به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.

تهیه ته چین کته

  • برنج خیس خورده چهار پیمانه
  • نمک یک قاشق غذاخوری
  • روغن جامد یا کره یک سوم پیمانه
  • زعفران دم شده سه قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • خامه ترش کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
  • آب به میزان لازم

طرز تهیه ته چین کته

مرحله اول

برنج را با شش پیمانه آب روی اجاق بگذارید. نمک و نیمی از روغن را در برنج بریزید و بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید.

مرحله دوم

وقتی آب برنج جمع شد، آن را از روی حرارت بردارید.

در ظرفی تخم مرغ را بزنید و با خامه و زعفران دم شده و دو قاشق روغن مخلوط کنید.

مرحله سوم

دو سه کفگیر از برنج را با این مواد مخلوط نموده و کف قابلمه ای که روی حرارت کاملا داغ شده بریزید.

مرحله چهارم

باقی برنج را روی مواد زعفرانی که صاف نموده اید بریزید، باقی روغن را روی برنج ریخته و قابلمه را روی میانه قرار دهید.

بعد از 10 دقیقه شعله را کاملا کم کنید و 90 دقیقه برای آماده شدن ته چین کته وقت بگذارید.

فوت کوزه گری

  • روی برنج را قبل از دم کردن کاملا صاف کنید تا بتوانید این ته چین را به شکل سالم در دیس برگردانید.
  • روی ته چین زعفرانی را می توانید با زرشک سرخ شده ای که میزانی شکر و گلاب و زعفران به آن اضافه شده تزیین کنید.
  • می توانید همه برنج کته را زعفرانی کنید یا اینکه کل برنج را تبدیل به تهیه ته چین مرغ زعفرانی کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: game-kade.ir شناسه مطلب: 2078

به "طرز تهیه ته چین کته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین کته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید