طرز تهیه ته چین کته
به گزارش بازیکده، برنج کته تنها به خاطر سادگی پخت و سرعت تهیه آن محبوب نیست. این برنج به دلیل آن که در آب خود برنج می پزد نسبت به برنج آبکش خواص و ویتامین هایش را بهتر حفظ می نماید. ما قصد داریم طرز تهیه ته چین کته را به شما آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.
به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.
تهیه ته چین کته
- برنج خیس خورده چهار پیمانه
- نمک یک قاشق غذاخوری
- روغن جامد یا کره یک سوم پیمانه
- زعفران دم شده سه قاشق غذاخوری
- تخم مرغ یک عدد
- خامه ترش کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
- آب به میزان لازم
طرز تهیه ته چین کته
مرحله اول
برنج را با شش پیمانه آب روی اجاق بگذارید. نمک و نیمی از روغن را در برنج بریزید و بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید.
مرحله دوم
وقتی آب برنج جمع شد، آن را از روی حرارت بردارید.
در ظرفی تخم مرغ را بزنید و با خامه و زعفران دم شده و دو قاشق روغن مخلوط کنید.
مرحله سوم
دو سه کفگیر از برنج را با این مواد مخلوط نموده و کف قابلمه ای که روی حرارت کاملا داغ شده بریزید.
مرحله چهارم
باقی برنج را روی مواد زعفرانی که صاف نموده اید بریزید، باقی روغن را روی برنج ریخته و قابلمه را روی میانه قرار دهید.
بعد از 10 دقیقه شعله را کاملا کم کنید و 90 دقیقه برای آماده شدن ته چین کته وقت بگذارید.
فوت کوزه گری
- روی برنج را قبل از دم کردن کاملا صاف کنید تا بتوانید این ته چین را به شکل سالم در دیس برگردانید.
- روی ته چین زعفرانی را می توانید با زرشک سرخ شده ای که میزانی شکر و گلاب و زعفران به آن اضافه شده تزیین کنید.
- می توانید همه برنج کته را زعفرانی کنید یا اینکه کل برنج را تبدیل به تهیه ته چین مرغ زعفرانی کنید.