مقاله: طرز تهیه و ادویه مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی به روش KFC در منزل بدون فر
به گزارش بازیکده، *در روش درست کردن مرغ سوخاری رستورانی شیر غلیظ شده با سرکه سفید طعم و مزه مرغ کنتاکی را دو چندان می نماید از آن غافل نشوید.
*علاوه بر ساق و فیله با تمام قسمت های مرغ با همین دستور می توانید در منزل مرغ کنتاکی سوخاری به روش KFC درست کنید.
ساق های مرغ را بشورید و در آبکش بگذارید تا کاملا آب آن ها گرفته و خشک گردد. سپس ساق های مرغ را کاملا به مخلوط ادویه جات آغشته کنید. در یک ظرف درب دار عظیم ساق های مرغ آردی را بچینید و شیر غلیظ شده را روی آن ها بریزید. درب ظرف را ببندید و به مدت 2 تا سه ساعت در یخچال نگه دارید. ساق های مرغ را از یخچال خارج کنید. تخم مرغ ها را در یک ظرف جدا خوب هم بزنید. سپس هر کدام از ساق های مرغ مزه دار شده را ابتدا در آرد گندم بزنید، سپس به تخم مرغ آغشته کنید و دوباره در آرد گندم بزنید تا تمام قسمت های آن آغشته گردد.
اما چگونه مرغ سوخاری درست کنیم؟ برای درست کردن سوخاری کنتاکی رستورانی ابتدا تمام ادویه های موجود را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر سه عدد تخم مرغ را بشکنید و با قاشق یا همزن دستی یا برقی خوب هم بزنید. کمی نمک و فلفل سیاه روی تخم مرغ هم زده بپاشید. به ازای هر یک لیوان شیر یک قاشق غذاخوری سرکه سفید احتیاج داریم. 2 لیوان شیر را در یک ظرف بریزید و دو قاشق غذاخوری سرکه سفید به آن اضافه کنید. حدود 15 دقیقه صبر کنید تا شیر غلیظ گردد.
منبع مقاله: طرز تهیه و ادویه مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی به روش KFC در منزل بدون فر